Vragen? Neem contact  met ons op
Bekijk ons gehele assortiment
Voor 14:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis *
beoordelingen ikkooponline.nl
ACCOUNT
WINKELMAND

Onze verzendtarieven per 1 mei 2022

EUR 9,95

 

Alle producten welke worden geleverd heeft u 14 dagen op zicht. Binnen deze periode kunt u het product (mits ongebruikt, onbeschadigd of defect**) retour sturen, zonder opgaaf van reden, naar onderstaand adres.

Voor fietsen geldt dat de fiets uit de doos gehaald mag worden maar onbeschadigd en ongemonteerd in de doos terug kan, anders vervalt het recht van de zichttermijn.

Retouren

o.v.v (uw bestelnummer)

De Keeg 7

9076 CJ  St.-Annaparochie

Na ontvangst van uw retour wordt u uiterlijk binnen 14 dagen weer terugbetaald.

Let op: stuur niets retour op vrijdags of voor of in de schoolvakanties, gezien wij weekends en in vaak in schoolvakanties gesloten zijn en dus niets kunnen aannemen. Deze wordt dan eerst naar een service punt gestuurd.

Omdat wij niet voor al onze klanten en retouren naar een servicepunt kunnen gaan zal deze weer retour afzender worden gestuurd. U draagt deze kosten dan ook zelf.

** In het geval dat een artikel beschadigd of defect bij u is aangekomen verzoeken wij u deze NIET te retourneren naar bovenstaand adres, anders wordt deze nl. niet vergoed. U dient hiervoor eerst contact met ons op te nemen, voorzien van een foto van het defect (indien mogelijk). U ontvangt na goedkeuring een retouradres + RMA nummer waar u het product naartoe kan sturen. Producten zonder RMA nummer worden niet vergoed.

* m.u.v. fietsen en fietsaccessoires
© Copyright 2022 - Ikkooponline.nl - Alle Rechten Voorbehouden
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram